Благородна кауза сбъдна детски мечти в община Струмяни

Снимки: Община Струмяни
Снимки: Община Струмяни

Доброволческата инициатива „Плюшено мече” отново сбъдна детски мечти по Коледа в община Струмяни. За поредна година Центърът за социална рехабилитация и интеграция в общинския център отново стана част от най-мащабната доброволческа кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи в неравностойно положение в България.

Тази Коледа 30 деца от община Струмяни получиха своя мечтан коледен подарък благодарение на всички дарители със големи сърца, които  станаха носители на доброто. Подаръците бяха раздадени в компанията на добрия Дядо Коледа и Снежанка. Ръководството от община Струмяни в лицето на кмета - Емил Илиев, също зарадва децата, като им подари торбички с лакомства.

„Нека в тези празнични дни отворим сърцата си за доброто, което е вътре в нас и подадем ръка на тези, които най-много се нуждаят от това!”, призоваха от Община Струмяни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини