Слънцето разкъсва облаците в празничния ден

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес преди обяд облачността все още ще е значителна, но бързо ще се разкъса и намалее до предимно слънчево. Ще духа умерен, северно от планините временно силен югозападен вятър. Ще се затопли и максималните температури ще са между 5° и 10°, на места в Северна България до 13°, в София 7°.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около минус 2°.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са 6°-8°. Температурата на морската вода е около 9°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини