Базар в Сандански помага на деца сираци от общината

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Коледен благотворителен базар под надслов "Доброто в нас", организиран от Община Сандански, обедини много санданчани в една обща кауза - да помагат и да бъдат по-добри.

Всички детски градини, училища и социални услуги на територията на общината от месец се подготвяха и показаха своята креативност. Ти изработиха коледни украси, предмети, елхички, сурвачки, картички и всякакви коледни сувенири, които бяха подредени на площада в Сандански и всеки можеше да си закупи нещо от тях.  

Събраните средства от базара ще се разпределят между непълнолетни деца от община Сандански, които са изгубили родител от COVID -19.

„Благодарим на всички училища, детски градини и социални услуги, които и тази година отварят сърцата си за доброто, включвайки се в общата кауза. Коледа е още един повод да сме по-добри и усмихнати!”, споделиха организаторите на базара.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини