Спипаха мъртвопиян шофьор посред бял ден край Хаджидимово

Снимката е илюстративна, фото: МВР
Снимката е илюстративна, фото: МВР

Полицейски служители на ОД МВР-Благоевград задържаха четирима пияни шофьори на територията на Пиринския край. Безспорният рекордьор по изпито количество алкохол е 43-годишен мъж от петричкото село Кърналово. Той е заловен вчера в 11,09 часа от полицаите при проверка на пътя между град Хаджидимово и село Блатска. Дрегерът отчел цели 4,28 промила алкохол в издишания от водача въздух. Това означава, че пишман шофьорът е изпил поне половин литър ракия преди да седне зад волана.

Във вчерашния ден е хванат на ПП 1 Е-79, между Кресна и Симитли, 58-годишен мъж от Кресна, който управлявал лек автомобил „Тойота Авенсис“ с наличие на 2,06 промила алкохол в издишания въздух.

На ул. „Симеон Радев“ в Благоевград е задържан 34-годишен от Благоевград. Той карал лек автомобил „Ауди“ с наличие на 1,90 промила алкохол в издишания въздух.

Тази нощ към 02:00 часа по ул. „Бела река“ в Разлог е заловен 38-годишен разложанин, който шофирал лек автомобил „Мерцедес“ с наличие на 1,62 промила алкохол в издишания въздух.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини