Санират още блокове в Гоце Делчев, утре е първата копка

Снимка: Община Гоце Делчев, архив
Снимка: Община Гоце Делчев, архив

Община Гоце Делчев организира утре официална церемония „първа копка“ по проект „Енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в гр.Гоце Делчев”. Той се финансира с договор за безвъзмездна финансова помощ от Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020г.

По този начин ще се даде старт на изпълнението на строителството на двата обекта – въвеждане на мерки за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради в гр.Гоце Делчев - на ул.Гоце Делчев 29 вх.А и на ул.Дунав, блок №27 и блок №28.

Поканени са да присъстват изпълнителите на дейности по проекта, както и представители на сдруженията на собствениците на двете многофамилни жилищни сгради.

Събитията ще се проведат на 9 декември 2021г. (четвъртък) при следния график:

начален час: 10,00 часа, Място: Гр.Гоце Делчев – пред входа на многофамилна жилищна сграда на ул.Гоце Делчев №29, Вход А,          

начален час: 11,00 часа, Място: Гр.Гоце Делчев – пред входа на многофамилна жилищна сграда на ул.Дунав, блок №27  и блок №28

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини