Пускат пазарите на открито за промишлени стоки в община Разлог

Пускат пазарите на открито за промишлени стоки в община Разлог

Кметът на община Разлог - Красимир Герчев, разреши да се възстанови търговската дейност на пазарите на открито за промишлени стоки и селскостопанска продукция. Заповедта на градоначалника, която е във връзка с подоряващата се епидемична обстановка, влиза в сила от 13-и декември, понеделник. Нареждането важи за територията на община Разлог и с него се отменя заповедта за забрана на пазарите на открито за промишлени стоки, подписана на 28 октомври тази година.

Настоящата заповед е обявена на информационното табло и на официалния сайт на община Разлог за сведение на местните жители. Контрол по нейното изпълнение се възлага на кметовете на населени места в община Разлог и на инж. Венцислав Гърменов- зам.-кмет „Социални дейности“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини