Рекламират България в световните телевизии National Geographic и 24Kitchen

Снимка: Министерство на туризма
Снимка: Министерство на туризма
Министерство на туризма стартира рекламна кампания в световните телевизионни медии National Geographic и 24Kitchen Bulgaria.
 
National Geographic следва визията, че пътуването преобразява животи. България вече се рекламира с 30-секундни рекламни клипове в телевизионния канал на целеви европейски пазари, както и чрез pre-roll видеа, банери и други формати в дигиталните платформи на медията в Европа.
 
Рекламен клип на тема култура, гурме и вино промотира страната ни във водещата телевизионна кулинарна медия 24 Kitchen.
 
Кампаниите са съсредоточени върху комуникацията на България в специализирани медии за пътувания и туризъм, включително кулинарен туризъм, и имат за цел да повишат итереса към към страната ни като туристическа дестинация.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини