Александър Томаш е фаворит за треньорския пост в Пирин

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Александър Томаш е сред фаворитите за нов старши треньор на Пирин Благоевград, пише sportal.bg. Той вече е провел предварителни разговори с ръководството на “орлетата”. За последно младият наставник води Етър в елита, като от лятото е без работа. Преди това бе начело на Берое, а у нас е работил още във Верея, Локомотив (Горна Оряховица) и Банско. 

Косоварят Наджи Шенсой пък се е предложил на Пирин. Бившият наставник на “орлетата” се е свързал с фенове на тима, за да види каква е ситуацията и има ли вероятност за трети път в кариерата си да поеме отбора. През сезон 2007/08 при него тимът игра финал за Купата на България, а после през 2015/16 го спаси от изпадане. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини