Мъж, излязъл преди дни от затвора, загина при пожар заради незагасена цигара

Снимката е илюстративна, фото: ЮЗДП
Снимката е илюстративна, фото: ЮЗДП

Пожар отне човешки живот в град Разлог. Сигнал за огнения инцидент е подаден тази сутрин в 08,13 часа. Веднага на място са пристигнали огнеборци от града, които бързо са успели да потушат пламъците, обхванали къщата на улица „Изворите” в Разлог.

При огледа на стаите в една от тях е намерен починал 40-годишният Красимир Ж. Само преди няколко дни той е излязъл от затвора, по първоначални данни е употребил алкохол, а пожарът е възникнал заради незагасена цигара, уточниха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград.  

Най-вероятната причина за смъртта на мъжа е задушаване, предстои нов оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.    

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Спасимира
    Абе некадърници от прочетеното 1 вярно нещо не видях ,как не ви е срам ,изтрийте веднага тази лъжлива публикация!????????????
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини