„Пирин”-Благоевград се готви за трудния мач срещу „Локомотив”-Пловдив

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Пирин"

ФК „Пирин”-Благоевград посреща набиращия скорост отбор на „Локомотив” (Пловдив) в мач от 16-ия кръг на Първа лига. Двубоят ще се изиграе тази събота, 27 ноември, от 15:15 часа. Домакините ще разчитат на силна подкрепа от трибуните в мача срещу железничарите от Пловдив, които напоследък са в добра серия. Те дори победиха ЦСКА в столицата с 3:1, а в последния си мач надделяха над „Локомотив”-София с 2:1.

„Пирин” също доби самочувствие с равенството, което постигна срещу добрия тим на „Берое” в Стара Загора. „Орлетата” ще се опитат да надделеят над своя опонент тази събота. Но за това ще трябва да са много дисциплинирани и всеотдайни на терена срещу „смърфовете”.

Билетите са в продажба в двата фен магазина в Благоевград - на улица "3-ти март" и в ресторант @Зелената къща. Цената на стандартния пропуск е 12 лв., а за деца и пенсионери е 4 лв. На стадиона ще бъдат допускани зрители само със "зелен сертификат“, лична карта и билет. Деца ще бъдат допускани с придружител.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини