Облачен и дъждовен вторник, идва и студен вятър

Облачен и дъждовен вторник, идва и студен вятър

Днес времето ще бъде облачно, на много места с превалявания от дъжд. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад, в Източна България ще е до умерен и с него ще започне да прониква студен въздух. Максималните температури ще са от 7° в североизточните до 14°-15° в южните райони.

Над планините ще бъде облачно с валежи от дъжд, над 1400-1500 метра от сняг. Ще духа до умерен запад-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 7°, на 2000 метра - около 2°.

Над Черноморието ще бъде облачно и на места ще превали дъжд. Ще духа умерен северен вятър. Максимални температури на въздуха: 11°-14°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини