Проф. Георги Михайлов: БСП поставяше всички проблеми, които сега служебното правителство изнесе

Проф. Георги Михайлов: БСП поставяше всички проблеми, които сега служебното правителство изнесе

През тези 5 години БСП се бореше за доверието на нацията, твърди водачът на листата на "БСП за България" в Пиринския край

 

„Ясно е, че има пропуски в здравното министерство и ние ги споделихме още по време на действащите парламенти. Затова поискахме оставката на Стойчо Кацаров и това искане стои и до ден днешен.“ Това заяви водачът на листата на "БСП за България" в Благоевград проф. Георги Михайлов в ефира на Бг он еър като допълни: „Още лятото предупредихме Кацаров, че трябва да се укрепи здравната система, да има преразпределение на кадрите, възможност за ешелониране на пациентите. Личните лекари отново се отписаха някак си от системата, а те са основният гръбнак в лечението на подобен тип инфекции“, каза още социалистът.

По думите му БСП отдавна предлага да има болници, които да са специализирани в лечението на ковид и това се прилага успешно в много други държави.

Според Георги Михайлов е странно точно в момента “Сиела Норма“ да складира у нас машини за Армения и Грузия. „Ако имаше такива нужди, те трябваше да бъдат много добре прецизирани от фирмата в отношенията й с ЦИК“, обясни социалистът.

„В последните 5 години БСП беше политическата сила, която отнесе най-много ритници в политическата битка. За тези 5 години партията ни постави всички проблеми, които сега се фактологизираха официално от служебното правителство“, категоричен бе той и даде за пример “Автомагистрали“, “ин хаус“ процедурите, както и това, че корупцията е записана в законите. „През тези 5 години БСП се бореше за доверието на нацията, през двата кратки парламента се показа като най-балансираният партньор, който гледа да обедини хората“, допълни проф. Михайлов.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини