Общинските съветници от БСП в Гоце Делчев: Богдан Боцев е нашият кандидат за народен представител

Общинските съветници от БСП в Гоце Делчев: Богдан Боцев е нашият кандидат за народен представител

Със специално обръщение местните парламентаристи от БСП в Гоце Делчев подкрепиха кандидат-депутата от своя град Богдан Боцев. Те са категорични, че той е най-правилният избор за човек, който да ги представлява в 47-ото Народно дъбрание. Ето и позицията на общинските съветници на БСП, която публикуваме без редакторска намеса: 

Остават броени дни до поредните избори за народни представители през тази година. Ние, общинските съветници от БСП в Гоце Делчев, искрено се надяваме, че те ще бъдат последни и след тях ще бъде избран стабилен парламент, който да взема важните решения за бъдещето на страната.

Нашият избор е ясен и разумен – подкрепяме изцяло кандидата за народен представител Богдан Боцев.  Като общински съветници от БСП всеки от нас е работил достатъчно дълго време с него и го познава прекрасно, затова можем да твърдим със сигурност, че той е най-правилният избор за човек, който да ни представлява в Парламента. Вярваме, че всеки от вас много добре разбира колко е важно Гоце Делчев да има свой народен представител. Само по този начин можем да разчитаме на помощ и подкрепа за важните и значими местни проекти, за реализиране на наши инициативи, за развитие на местната икономика. Богдан Боцев доказа, че работи с душа и сърце докато беше депутат в 44-ото и в 45-ото Народно събрание. Направи много за нашия район и областта и вярваме, че ще направи още повече в следващото 47-мо Народно събрание. Подкрепете го, защото той го заслужава!

*Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини