Мая Манолова и кандидат-депутати от "Изправи се БГ! Ние идваме!" увериха жители на Пиринско, че ще има правителство на промяната

Мая Манолова и кандидат-депутати от

Лидерът на Коалиция "Изправи се БГ!Ние идваме !" - Мая Манолова, заедно с кандидат-депутати от листата на 1 МИР-Благоевград, посети Петрич, Сандански и Разлог. Всички жители на областта, с които се срещнаха, споделиха проблеми в областта на здравеопазването, образованието, социалната политика и съдебната систтема.

„Гаранция за решаването на голяма част от споделените проблеми ще бъде влизането на коалицията с номер 31 в състава на 47-ото Народно събрание на Република България.

С Вашата подкрепа за №31 „ Изправи се БГ! Ние идваме!“ може да се гарантира правителство на промяната!”, категорична бе Мая Манолова.

Кандидат-депутатите също призоваха хората да гласуват в бюлетината за народни представители с № 31, за да има правителство на промяната, което ще осигури по-добро бъдеще за нас и нашите деца.

„Ние доказахме, че искаме и можем да променим България! Започнахме промяната! Време е да продължим!”, увериха Мая Манолова и кандидатите за народни представители от „Изпрви се БГ! Ние идваме!”.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини