Кандидатът за народен представител Атанас Гиздов: БСП ще спре партизанщината в управлението и ще заложи на ясна политика

Кандидатът за народен представител Атанас Гиздов: БСП ще спре партизанщината в управлението и ще заложи на ясна политика

БСП ще спре партизанщината в управлението и ще заложи на ясна и праволинейна политика за доходите на българите. Гласувайки за социалистическата партия, хората ще получат управление, каквото в момента е необходимо на държавата - честно и отговорно. Това заяви в интервю за Дарик радио Атанас Гиздов, кандидат за народен представител от БСП за България в Благоевградска област.

По думите му всяка власт, която поема управлението на страната в последните години, извършва партизанщина – сменя едни хора с други и вместо да намалява административния апарат, той расте. Това от една страна е бреме за бюджета, а от друга води до безкрайно чиновническо протакане на всякакви въпроси. В програмата си БСП предвижда да се сложи край на това, категоричен бе Гиздов.Той е представител на гражданската квота в кандидатдепутатската листа, но признава, че винаги е бил близо до социалистическата идея.

„Правото на глас е свещено право, чрез което всеки човек дава волеизявлението си кой да го управлява. Затова колкото по-масово е гласуването, толкова вотът ще е по-точен“, каза още Атанас Гиздов. Според него повече хора трябва да гласуват за „БСП за България“, тъй като се е доказала като партия с праволинейна и ясна политика по отношение на доходите и социално слабите.

Кандидатът за народен представител Атанас Гиздов изрази надежда, че след изборите на 14 ноември политиците ще заровят томахавките и ще започнат да вземат разумни решения. „В страната ни всеки е срещу всеки, понякога дори без да знае защо. Затова би трябвало политиците, които бъдат избрани, да живеят с мисълта, че те работят за хората и за благото на държавата“, категоричен е Атанас Гиздов.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини