Микробус с младежи катастрофира край с. Градево

Микробус с младежи катастрофира край с. Градево

Пореден пътен инцидент стана в Пиринския край.

Микробус, в който се возели няколко младежи на възраст около 18 години, е катастрофирал към 16:53 часа в четвъртък на път II-19. ПТП-то е станало в района на симитлийското с.Градево, където микробус „Фиат Дукато“ се движел от Благоевград за Банско.

Водачът загубил контрол над управлението на возилото, което излязло встрани от пътното платно и се забило в ската. В автомобила са пътували седем младежи и възрастен мъж, като към момента няма данни за тежко пострадали. На мястото на инцидента се оказва медицинска помощ на пострадалите. Движението на автомобили в района не е спряно или ограничено.

Причините за инцидента са в процес на установяване. Най-вероятно е заради несъобразена скорост или прилошаване на шофьора на микробуса.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини