Разлив на гориво след катастрофа затвори Кресненското дефиле, 5 ПТП-та станаха на мокрия път

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Движението на пътни превозни средства през Кресненското дефиле е спряно и в двете посоки. Причината е получил се ралив на горива след пътен инцидент, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград.

Сигнал за катастрофа е подаден днес към 13:35 часа. Ударили са се товарен и лек автомобил на пътя между град Кресна и град Симитли. На място е установен разлив на гориво, за чието почистване е преустановено движението в Кресненското дефиле и в двете посоки.

В района са станали още четири катастрофи, като в една от тях, която е при разклона за село Ощава, са пострадали трима души, които са транспортирани за извършване на медицински преглед. От полицията предупреждават, че пътищата в Пиринския край са мокри и шофьорите трябва да са много внимателни, да не карат с несъобразена скорост.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини