Концерт на Биг-Бенд за Деня на народните будители в Благоевград

Концерт на Биг-Бенд за Деня на народните будители в Благоевград

На 1 ноември, Ден на народните будители, отдаваме почит на делото на книжовниците, просветителите, борците за национално освобождение, съхранили духовните ценности на нацията. В програмата на Община Благоевград бяха заложени няколко празнични събития, които се отменят заради усложнената епидемична обстановка и въведените противоепидемични мерки.

Но все пак ще има празнично настроение с изпълненията на Биг-Бенд Благоевград. Музикантите ще зарадват зрителите с патриотична музика. Началото на концертната програма е в 12:30 часа на площад „Македония“.

С респект и уважение към следовниците на народните будители, кметът на община Благоевград Илко Стоянов ще  изпрати поздравителни адреси до учителските колективи в общината, до културните институти, до организации, които носят духа на будителството.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини