Продължаването на „Пирин” за купата минава през победа над „Славия”

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Пирин"

Отборът на „Пирин”-Благоевград гостува днес на „Славия” в столицата в 1/8-финален двубой от турнира за купата на страната. Феновете на „орлетата” ще могат да подкрепят своите любимци на стадиона в „Овча купел” срещу представен „зелен сертификат“, лична карта и билет, който е на цена от 10 лв.

Във фазата на 1/16-финалите „Пирин” отстрани тима на „Банско” след победа с 2:1 като гост. Двете попадения в този мач бяха дело на централния нападател Преслав Йорданов.

„Славия” и „Пирин” се срещнаха в началото на настоящия месец на стадиона в столичния квартал „Овча купел“ в мач за първенството, който завърши наравно 1:1. Станислав Костов откри в 67-ата минута, а Емил Виячки изравни две минути по-късно сед грешка в отбраната на „орлетата”.

„Мачът ще бъде също толкова труден, колкото и този за първенство, който изиграхме в началото на месеца. Двубой за купата, който може да ни помогне да излезем от трудната ситуация в която се намираме след двете поредни поражения в първенството. Славия е много добър отбор. „Белите“ са домакини, а това винаги носи малко повече напрежение. Ние се надяваме да постигнем успех и да сложим началото на една добра серия от резултати, както се случи след първия мач за купата“, заяви пред www.fcpirin.com мениджърът на Пирин Уорън Фийни.

Срещата ще бъде излъчена на живо по телевизионния канал „Диема Спорт”.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини