Цирк или дебати? Изгониха Луна от студиото на bTV

Цирк или дебати? Изгониха Луна от студиото на bTV

Фиаско на дебата между кандидат-президенти в неделното студио на bTV. Луна се развихри и превърна в цирк замисъла на предаването В началото лидерът на "Атака" Волен Сидеров отказа да застане до останалите кандидати - Николай Малинов, Александър Томов и Луна, зад трибуната си и напусна студиото.

"Екипът на bTV прави ПР кампания на Луна, заради това няма да застана там и да се включа в дебата. Искате да размажете нещата и да ги превърнете в евтино шоу. Аз няма да участвам в този панаир", категоричен бе Сидеров.

Той разкри, че преди предаването екип на телевизията е заснел отделен клип на певицата-кандидат президент. Останалите участници в дебата потвърдиха.

Водещата Мария Цънцарова се опита да успокои обстановката като обясни, че нищо от това не е излъчено.

Луна обаче влезе в главната роля и продължи цирка с бурни крясъци в студиото.

"Чудя се какво правят тия трима души, дето ни окрадоха държавата тук. И оня другия, дето се скри. Мястото им е в затвора, не в студиото на bTV. Томов - Лупи, ще подпишете ли тук за лустрация", викаше певицата , която напусна мястото си и отиде до Александър Томов. Тя размаха листове хартия в лицето му.

„Виждате ли вие, хора, какви са ви кандидатите. Вие сте подлоги всичките. Не заслужавате да съм с вас в едно студио", заяви Луна. Водещата Мария Цънцарова се видя принудена да я изгони, тъй като не спазва правилата, с които се е съгласила преди участието си в студиото.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини