Шофьор на фирма "Биострой" издъхна зад волана

Снимка: biostroi.com
Снимка: biostroi.com

Шофьор на камион на общинската сметопочистваща фирма "Биострой"-Благоевград издъхна зад волана. За трагичния инцидент потвърди управителят на дружеството Васил Бачев.

Камионът е катастрофирал тази сутрин на пътя между с. Покровник и Благоевград, сигнал за произшествието е подаден към 07,15 часа. Веднага са пристигнали екипи на Спешен център и полицията. Медиците само са констатирали смъртта на 48-годишния водач. Малко по-рано той се качил на специализирания автомобил в гаража на фирмата край с. Мощанец и поел по курса, който имал за деня. Близо до животинския пазар явно му е прилошало, автомобилът излязъл от шосето и спрял край пътя. Най-вероятно служителят на общинската фирма е починал от инфаркт. Според колегите му не е имал здравословни проблеми.

По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини