Кандидат-депутати на Има такъв народ очи в очи със симитличани, говориха по актуални теми

Снимки: ПП
Снимки: ПП "Има такъв народ"

Кандидат-депутати и симпатизанти на ПП „Има такъв народ” продължават своята успешна предизборна кампания очи в очи с избирателите в Първи многомандатен избирателен район-Благоевград. Представителите на младата, амбициозна и можеща партия проведоха и среща с членове и симпатизанти от местната структура. Сред гостите в града бяха водачът на листата в Пиринския край Виктория Василева, кандидат-депутатите Анита Коцелова, Станислав Богдански и членове от други общини от Югозапада. Всички те се срещнаха с десетки граждани, с които разговаряха по различни теми, които засягат местните хора.

Гостите бяха посрещнати с много настроение и положителни емоции от симитличани, като всички си пожелаха успех на изборите за Народно събрание на 14 ноември. В събота е пазарен ден в Симитли и затова кандидат-депутатите от „Има такъв народ” посетиха тържището. Там дискутираха различни проблеми с производителите и търговците. Гостите си закупиха различни стоки, както и екологично чисти плодове и зеленчуци. Симитличани пък останаха очаровани от позитивната енергия и желанието на хората от ПП „Има такъв народ” да работят в парламента за по-доброто бъдеще на всички българи.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини