Онлайн обучение за част от учениците в Симитли и Крупник

Онлайн обучение за част от учениците в Симитли и Крупник

В Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли и в Средно училище„Св. Св. Кирил и Методий“ – село Крупник се въвежда онлайн обучение за част от учениците.

От днес до 27 октомври (включително) в обучение от разстояние в електронна среда ще преминат учениците от втори, трети, четвърти, шести и девети клас на ротационен принцип за срок от една седмица.

В горепосочения период присъствено ще се обучават учениците от първи, пети, седми, осми и десети клас.

Предстои да бъдат изготвени графици, както и да бъде изпратено уведомление до всички родителите във връзка с новата организация, съобщи директорът на училището в Симитли – Таня Янкова.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини