С вяра в успеха ПП „Има такъв народ” откри кампанията си в Благоевград

Снимки: ПП
Снимки: ПП "Има такъв народ"

ПП „Има такъв народ” даде днес обещаващ старт на предизборната си кампания в Благоевград за парламентарните избори, които са на 14 ноември. Уверени в успеха и с много настроение и усмивки кандидат-депутатите и десетките симпатизанти на партията бяха категорични, че отново ще бъдат значим фактор и в следващия парламент. Победа и добри резултати им пожела кметът на община Благоевград Илко Стоянов, който бе водач на листата на ИТН за парламентарния вот на 4 април и на 11 юли.  

Важната роля на лидер на кандидатдепутатската листа този път се падна на Виктория Василева, главен секретар на партията и зам.-председател на 45-то и 46-то Народно събрание. Това пък е знак колко важен регион за партията е Първи МИР-Благоевград.

Василева също присъства на откриването на предизборната кампания в областния център на Пиринско. Тя и всички присъстващи на събитието са убедени, че не бива да се вярва на социалозите, а „Има такъв народ” за пореден път ще се представи отлично на изборите за Народно събрание. Защото ще води най-добрата кампания – очи в очи с хората, с избирателите. Другата причина за успеха на партията е силната и завладяваща енергия на толкова много млади хора, които са част от политическия проект на ИТН.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини