„Пирин” излиза днес за втора победа в първенството, съперник е „Ботев”-Враца

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Пирин"

Отборът на „Пирин”-Благоевград посреща Ботев (Враца) в първи мач от 11-ия кръг на Първа лига. Двубоят на стадион „Христо Ботев“ е днес от 18:00 часа. Предстоящият мач дава началото на интензивна серия от пет официални двубоя за домакините в следващите малко повече от две седмици.

Преди паузата за националните отбори “орлетата“ завършиха наравно 1:1 при гостуването на „Славия”, записвайки трети пореден мач във всички турнири без поражение.

На линия за срещата с „Ботев” (Враца) ще бъдат изтърпелите своите наказания опитни футболисти Светослав Дяков и Юлиян Попев.

Тимът от Враца не познава победата в последните си 8 официални срещи. В класирането „Ботев” заема 8-ма позиция с актив от 10 точки.

„Очакваме мача с нетърпение. Винаги е трудно да се пренастроиш след пауза за националните отбори, но мисля че успяхме да го направим. Преди прекъсването постепенно подобрявахме представянето си, като разбира се, има още какво да се желае. Ботев (Враца) е млад и опасен отбор. Играят с голям ентусиазъм и настроение. Имат и някои доста интересни индивидуалности. Трябва да сме уверени в нашите възможности. Трябва да подходим с нужната концентрация, да демонстрираме висок интензитет на действията в отделните фази на играта. Надявам се, че ще успеем в крайна сметка да вземем втората си победа от началото на сезона в първенството“, заяви мениджърът на Пирин Уорън Фийни пред www.fcpirin.com.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини