„Пирин” гони втора домакинска победа в Първа лига

Снимка: ФК
Снимка: ФК

Представителният отбор на ФК „Пирин” стартира подготовката си за домакинския двубой от 11-ия кръг на Първа лига срещу гостите от „Ботев” (Враца). Срещата е в петък, 15-и октомври, от 18:00 часа на стадион „Христо Ботев”.

„Орлетата” тренират в добро настроение, след като в предишния кръг спечелиха първата си точка в гостуване този сезон. Постигнаха я със силна игра срещу тима на „Славия” в столицата. „Пирин” можеше да ти тръгне и с трите точки от стадиона в квартал "Овча купел", но една грешка в отбраната доведе до равенството.

Сега благоевградският отбор има възможност да постигне втора домакинска победа срещу разколебания тим на „Ботев”-Враца, който започна силно първенството, но в последните пет мача има три загуби и две равенства. „Орлетата” ще разчитат на подкрепата и на своя 12-и играч – публиката, която почти сигурно и този път ще напълни стадиона и ще даде крила на своите любимци.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини