Литургия, цветя и фотоизложба за 109 години свободен Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Макар и в трудно време на борба с коронавируса, на строги мерки против неговото разпространение, празникът на Разлог ще се проведе. Някои от събитията се отменят, за да се гарантира здравето на хората.

Празникът ще е на 11-и октомври и ще започне с тържествена света литургия в храм „Свето Благовещение“ от 08,00 часа. Ритуалът по вдигане на знамената и полагането на венци и цветя пред паметника на Васил Левски в центъра на град Разлог е от 11.30 часа. - Откриването на фотоизложбата под надслов "109 години свободен Разлог" е от 12,00 часа.

„Нека помним героите. Нека примерът на тяхната саможертвата е пример в съвременното ни забързано ежедневие”, казват организаторите на празничните прояви от Община Разлог и градското читалище.   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини