Намръщено време днес, много облаци и малко дъжд

Намръщено време днес, много облаци и малко дъжд

Сиво време ни очаква в последния ден на септември. Днес облачността ще е значителна, но валежи ще има на малко места и ще бъдат слаби. Ще продължи да духа слаб, в Югоизточна България и по Черноморието - умерен, вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 17 и 22 градуса.

Над Черноморието облачността ще е значителна, на места със слаби валежи от дъжд или ръмежи. Ще духа умерен, временно и силен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 18-20 градуса. Температурата на морската вода е 20-21 градуса. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала, след обяд на места по южното крайбрежие - и до 5 бала.

Над планините ще преобладава облачно и мъгливо време. На места ще има слаби превалявания от дъжд, по най-високите части - от сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 12 градуса, на 2000 метра - около 6 градуса.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини