Есента е тук с по-малко слънце и дъжд край морето

Есента е тук с по-малко слънце и дъжд край морето

Днес облачността ще е променлива, над западната половина от страната намаляваща по-често до слънчево. До вечерта облачността ще намалее и над източните райони. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 16° и 21°.

Над планините преди обяд облачността ще е по-често значителна, ще е и мъгливо и на изолирани места ще превали. По-късно през деня над масивите в Западна България ще е предимно слънчево, а до вечерта и на изток ще се изясни. Ще остане ветровито с умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра – около 3°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд по-често значителна и на отделни места ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 16°-18°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини