Община Благоевград иска да има фирма за бързи ремонти

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Общинският съвет в Благоевград ще гласува утре предложението на Общинска администрация за създаването на ново общинско дружество. Идеята е общинската фирма „Благоевград строй ремонт” да осигурява бързи и качествени ремонти на територията на общината.

Понякога се налага заради действия на вандали или заради непредвидени аварии да се поправят спешно различни обекти. За да не се налага забавяне във времето за наемане на частни фирми, ръководството на община Благоевград иска да има общинска фирма за тази дейност.

„Подкрепям това предложение, но последната дума ще е на колегите. Случва се вандали до счупят съоръжения в детски площадки. Хубаво е да има такава фирма, която веднага ще отстрани повредата и въпросните съоръжения ще могат да се ползват от гражданите на Благоевград”, коментира днес на пресконференция председателят на Общинския съвет – Радослав Тасков.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини