Всички училища в Сандански посрещат първия учебен ден с трепет и вълнение

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански
Всички училища на територията на община Сандански ще отворят врати за своите ученици на 15 септември.
 
Тази година, въпреки пандемията и трудностите във всички сфери, училищата на територията на Община Сандански посрещат новата учебна година с подобрения на материалната база и условията за обучение на учениците в присъствена среда. Изпитанията на времето засилиха необходимостта от личната среща и затова всички очакват с нетърпение прекрачването на училищния праг.
 
Броят на учениците в община Сандански през учебната 2021 – 2022г. е 4010. От тях 362 са първокласници, което е с 57 повече от предходната. Всички директори са организирали нормалното протичане на учебния процес, при спазване препоръките на Министерството на образованието и науката, както и насоките за обучение и действия в условията на извънредна епидемична обстановка в учебните заведения.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини