Горски и огнеборци потушиха бързо пожар край Банско

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско
Пожарникари и горски спряха разрастването на пожар в местността Конски гроб в землището на Банско. Изгоряла е замозалесила се дървесна и друга растителност върху земеделска земя на площ около 20 декара.
 
Сигналът за пожара е подаден в ТП „ДГС Добринище” около 6,30 ч. на 2 септември. Незабавно на място са пристигнали служители ная ТП „ДГС Добринище” и служители на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Банско. В рамките на няколко часа ситуацията е овладяна. Работата е координирана от Димитър Клечеров – началник на РСПБЗН – Банско , Стойчо Баненски – зам.-кмет на община Банско и началника ДГС Добринище -Илия Клечов.
 
Мястото на пожара остава под наблюдение. Причините за възникването му се изясняват.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини