Пускат мача на „Пирин” срещу „Лудогорец" на видеостената на МОЛ „Ларго"

Снимка: Илинден Прес
Снимка: Илинден Прес

Привържениците на ФК „Пирин” и феновете на футбола ще могат да гледат на голяма видеостена мача на „орлетата” срещу „орлите” от шампиона „Лудогорец”. Футболната среща е утре, 29 август, от 21,00 часа.

На екрана върху сградата на МОЛ "Ларго" ще бъде излъчен пряко емоционалният двубой в Първа лига, в който играчите на любимия на благоевградчани „Пирин” ще се опитат да вземат нещо от десеткратния шампион .  

Стадион "Христо Ботев" в Благоевград ще остане без публика, след като БФС наказа капитана на „орлетата” – Станислав Манолев, за обиди на расова основа, клубът отнесе 37 500 лева санкция, както и един мач без зрители. Затова феновете на „Пирин” ще могат заедно да подкрепят отбора пред големия екран в центъра на града. Инициативата за това е на МОЛ "Ларго", ТВ „Дартс” и Община Благоевград.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини