Спипаха десетки мигранти в ловно стопанство

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Откриха десетки мигранти в ловно стопанство над Ихтиман. Всички те твърдели, че идват от Афганистан и са избягали заради конфликта в страната. Акцията по задържането им продължила часове наред. Някои от мъжете отказали да се подчинят на полицейските разпореждания и опитали да избягат. Мигрантите били открити от шефа на охраната на ловно стопанство в планината над града, съобщи NOVA tv.

„За пореден път ни беше сервирана поредната порция мигранти. Този път бяха 28. 21 от тях останаха, 7 избягаха и се наложи да ги търсим. Полицаите дойдоха много бързо - един патрул с двама души. Единият от тях остана да пази вече задържаните, а с другия започнахме да търсим останалите”, обясни охранителят в ловното стопанство Иван Янкулов.

Източник: NOVA tv

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини