Магична Стойка Кръстева донесе втора олимпийска титла на България

Снимка: БОК, Костадин Андонов, StartPhoto
Снимка: БОК, Костадин Андонов, StartPhoto

България отново ликува! Стойка Кръстева изкачи олимпийския връх и донесе нов златен медал за страната ни от Олимпиадата в Токио. Българката надви туркинята Бусе Наз Чакъроглу в категория до 51 кг на боксовия турнир.

Двете боксьорки стартираха предпазливо и държаха дистанция. Първият рунд бе равностоен. Добрата новина бе, че съдиите отсъдиха в полза на Кръстева след финалния гонг.

Във втория рунд българката нанесе ляв прав в главата на Чакъроглу. Туркинята действаше агресивно, но получи предупреждение. Отлична новина и след края на втората част, тъй като съдиите отсъдиха в полза на българката.

В третия рунд магичната Стойка Кръстева не изпусна инициативата и се окичи напълно заслужено със златния медал!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини