Антон Петров-Хамстера загина при инцидент след офроуд каране в Рила

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Джип, шофиран от  Антон Петров, популярния в криминалните среди с прякора „Хамстера“, се е обърнал в Рила по време на офроуд каране.  Шофьорът е загинал, а тримата му спътници са пострадали, но са без опасност за живота, съобщи НОВА ТВ.

Новината беше потвърдена от говорителя на Областната дирекция на полицията в Кюстендил Катя Табачка. Джипът се е преобърнал в стръмна местност. Пострадалите спътници на Петров са транспортирани в „Пирогов“.

Цяла нощ екипи на полицията са правили оглед на мястото, което е високо в планината.

Сигналът за произшествието в планината е подаден снощи след 20.30 часа. Петров е шофирал джипа, който се е преобърнал в стръмна местност при преход в планината над село Пастра в местността Илийна река. 

Антон Петров е знакова фигура в криминалния свят в последните няколко години. собственик е на няколко фирми. Той е един от задържаните от групата за отвличания „Наглите“. Сочен е за приближен на бившия съветник на ДАНС Алексей Петров. Беше и сред обвиняемите по делото „Октопод“, но преди две седмици беше оневинен.

35-годишният мъж е родом от град Рила, където често се прибирал.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини