Деца от Гърмен и София местиха царици в приятелски шахматен турнир

Снимки: Средно училище-Гърмен
Снимки: Средно училище-Гърмен

Млади шахматисти от община Гърмен и София демонстрираха таланта си на шахматната дъска по време на традиционната двустранна среща между отборите на Шахматен клуб  "Никополис"-Гърмен и Шахматен клуб "ЦСКА"-София.

Състезанието се проведе вчера в сградата на Средно училище-Гърмен. Отборът на ЦСКА се водеше от президента Васил Илиев. На първа дъска игра настоящият държавен шампион на България - Анжелика Ненова.

Всички участници получиха грамоти. След шахматния двубой за емоционално разтоварване се изигра футболна среща между двата шахматни отбора.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини