Пек до 40 градуса ни пържи тази седмица, пазете се

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Започва сравнително дълъг период с много високи температури, граничещи с ектремни стойности за нашите географски ширини. Днес жегата ще се изразява със стойности на термометрите в ранния следобед между 31 и 36 градуса.

Най-топло ще бъде в западните и някои централни райони на Северна България по поречието на Дунав и на югозападапо долината на река Струма и в Горнотракийската низина. В понеделник жегата ще се изразява със стойности на термометрите в ранния следобед между 31 и 36 градуса. Най-топло ще бъде в западните и някои централни райони на Северна България по поречието на Дунав и на югозападапо долината на река Струма и в Горнотракийската низина.

От вторник до края на седмицата времето остава горещо, като с всеки ден следобедите ще са с градус-два по-топли. По време на известните в народните традиции дни „горещници” температурите ще са в интервала 35-40 градуса. В някои точки на страната ще се измерят и стойности над 40 градуса.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини