Актьор от сериала "От местопрестъплението" снима филм в Банско

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Режисьорът Ники Илиев започва снимки в Банско на третия си авторски филм „Нокаут, или всичко, което тя написа”. Голямата звезда в него този път ще бъде американският актьор Гари Дърдан, познат на публиката с ролята си на аналитика Уорик Браун в тв сериала „От местопрестъплението”. Освен като актьор, красавецът също е и музикант. Вероятно и поради тази причина Ники Илиев го избира за една от главните роли в лентата, където той ще се превъплъти в бивш боксьор, който след поредица от тежки травми, приключва със спортната си кариера и става музикант.

Снимките ще се състоят в местен клуб в Банско, в центъра и в близост до църквата, като освен Гари Дърдан, другите два главни персонажа ще се изпълняват от любимата на Ники Илиев – Саня и Орлин Павлов. Тандемът се доказа като успешен от предишната лента на Ники – „Живи легенди”. Младият режисьор е син на известният театрален режисьор Бойко Илиев и професор д-р Мирослава Кадурина – изтъкнат дерматолог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини