Връчиха грамоти на малки полицаи в курорта Банско

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

С връчване на грамоти, подписани лично за всяко дете от началника на РУ-Банско - Кирил Стоянов, и кмета на община Банско - Иван Кадев, завърши Детска полицейска школа 2021. Тя бе организирана от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Инспекторите Нина Кленовска и Петър Ергин помогнаха на децата да разберат каква е ролята на полицаите и какви полицейски пособия ползват в работата си, какво има вътре в полицията, как изглежда арестът, където задържат нарушителите, показаха им и стаята за разпознаване. Децата получиха отговор на много въпроси, които обясняват как е организирано демократичното гражданско общество.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини