Слави Трифонов: Благоевградчани избраха за кмет един достоен адвокат и доказаха, че не им пука за прогнозите на всичколозите!

Слави Трифонов: Благоевградчани избраха за кмет един достоен адвокат и доказаха, че не им пука за прогнозите на всичколозите!

Слави Трифонов коментира в профила си във фейсбук провелия се вчера балотаж за кмет на община Благоевград. Той се върна 5 години назад и припомни как преди и след националния референдум от 6 ноември 2016 г. разни социолози, политолози и всичколози обяснявали как мажоритарната система в два тура ще бетонира ГЕРБ. Обяснявали и как при мажоритарната система изборите ще бъдат печелени от „ценкочоковци”.

„Е, в Благоевград имаше мажоритарни избори в два тура, които така бетонираха ГЕРБ, че даже не ги видяхме на балотажа. Не видях и благоевградчани да са избрали някой като Ценко Чоков, който прави отвличания и пребива хора. Напротив, благоевградчани избраха за кмет един достоен адвокат - Илко Стоянов, издигнат от политическа партия без мощни структури, основана само преди една година. И така жителите на този прекрасен български град на практика доказаха, че грам не ги интересуват прогнозите на социолозите, политолозите и всичколозите”, написа Слави Трифонов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини