Шарено време днес – слънце, вятър, дъжд и градушки

Шарено време днес – слънце, вятър, дъжд и градушки

Над Централна и Източна валежите и гръмотевичните бури ще продължат. Ще духа умерен северозападен вятър. Днес на много места ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Главно в Южна и Източна България ще превали и прегърми. Има условия и за градушки. Ще духа до умерен, в Западна и Централна България временно силен, северозападен вятър.

Максималните температури ще са между 27° и 32°. Атмосферното налягане ще се повиши и ще е близко до средното за месеца. Това съобщи за Агенция "Фокус" Виктория Клещанова, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Черноморието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има валежи от дъжд и гръмотевици. Има условия и за градушки. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 25° и 27°. Температурата на морската вода е 20°-24°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. 

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На много места ще превали и прегърми. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 20°, на 2000 метра - около 14°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини