Премиерът Стефан Янев изпрати съболезнователен адрес до премиера на Чехия

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Министър-председателят Стефан Янев изпрати съболезнователен адрес до премиера на Чехия Андрей Бабиш по повод тежката буря, разразила се в югоизточните райони на страната.

„В този труден за Чешката република момент, позволете ми да изразя своите най-искрени съболезнования към близките на загиналите вследствие на природното бедствие в Чешката Република“, отбелязва българският министър-председател.

„Уверявам Ви в солидарността и подкрепата на България и пожелавам бързо възстановяване на пострадалите, преодоляване на последствията и пълно заличаване на щетите от бедствието“, пише още премиерът Янев в съболезнователния адрес.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини