Театър, джаз, чаша вино и любовни писма на велики личности в парк „Бачиново”

Театър, джаз, чаша вино и любовни писма на велики личности в парк „Бачиново”

Драматичен театър „Никола Вапцаров“-Благоевград подготвя специална изненада за любителите на театъра, любовната проза и виното. С три вечери под открито небе в парк Бачиново, в зоната за барбекю, актьори очакват своите зрители, за да изпратят заедно сто и първия театрален сезон и да посрещнат лятото.

Публиката ще изживее запоящи се вечери в парка с джаз, чаша вино и любовните писма на Фрида Кало, Антон Чехов, Джеймс Джойс, Пейо Яворов и други велики личности.

„Послепис“ е компилация от най-съкровените обяснения в любов, най-интимните помисли и най-поетичните раздели на някои от най-великите таланти в световната история.

Участват актьорите Албена Чобанова, Биляна Дилкова, Гергана Цакова, Мариана Бонева, Недиляна Павлик, Божидар Йорданов, Иван Николов, Йордан Ангелов, Кънчо Кънев, Нено Койнарски.

Силните думи на великите личности ще останат в съзнанието, а емоционалното преживяване ще бъде подсилено от музикалното изпълнение на изключително талантливия Лъчезар Кацарски.

Театър в парка „Послепис“ ще се изиграе в три вечери от 21:00 часа, с които Драматичен театър „Никола Вапцаров“-Благоевград завършва своята програма за театралния сезон – 25, 26 и 28 юни.

Съобразно действащите противоепидемични мерки, местата са ограничени – по 60 за всяко от представленията. Зрителите могат да закупят своите билети от касата на театъра (всеки делничен ден между 10:00 и 19:00 ч.), онлайн в entase.bg или на мястото на събитието.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини