Автобус вози туристи до Добротино и Попови ливади през лятото

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Разкрита е сезонна автобусна линия, която ще се движи три пъти седмично по направлението Гоце Делчев - село Добротино - село Попови ливади.

Всеки понеделник и петък автобусът ще тръгва от бившия магазин „Валан“ в града в часовете от 08.00 и 13.30 и ще се връщат обратно от Попови ливади в 09.00 и в 14.00 часа, като тръгването е от „Пункта“.

Автобусната линия ще се обслужва и в неделя при следното разписание: 08.00 часа тръгване от гр. Гоце Делчев при бившия магазин „Валан“ и 17.00 часа тръгване от същото място в сло Попови ливади. В село Попови ливади автобусът ще има три спирки - паметника на Гоце Делчев, разклона за базата на „Монопола“ и „Пункта“. Цената на билета е 2.50 лева.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини