Кметът на Гоце Делчев връчи почетния знак на града на шампион по мотокрос

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов се срещна с 8-годишния Никола Мутафчиев, който стана шампион в републиканското първенство по мотокрос в клас МХ 50. Младият спортист е ученик в първи клас в Първо ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ в гр. Гоце Делчев и е представител на Спортен клуб „Панчо Рейсинг Тийм“.

Никола Мутафчиев стана безапелационен победител в своя клас, след като извоюва 8 победи от 10 състезания за сезон 2020 г. Освен това той има и две победи в Източно – Европейски шампионати.

Младият спортист Никола Мутафчиев получи от кмета на Гоце Делчев почетния знак на града заради големите му спортни постижения. Той призна, че победите се постигат с много тренировки, а най-добрите съвети освен треньора, получава от баща си Николай Мутафчиев – изявен състезател по мотокрос и носител на множество награди и отличия в този спорт.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини