Кметът на Гоце Делчев обсъди бъдещо сътрудничество с ректора на Тракийския университет

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов проведе работна среща с ректора на Тракийския университет в Стара Загора доц. д-р Добри Ярков. По време на нея двамата обсъдиха възможностите за сътрудничество в областта на образованието, както и по отношение подготовката на кадри от които общината има нужда.

Владимир Москов и доц.д-р Добри Ярков са разговаряли и относно вариантите за бъдещо партньорство в национални проекти в областта на образованието, икономиката и селското стопанство.

Доц. д-р Добри Ярков посети и Професионалната гимназия по МСС „Пейо Яворов“ в Гоце Делчев. Тракийският университет-Стара Загора и Професионална гимназия по механизация на селското стопанство „Пейо Яворов“ в Гоце Делчев подписаха споразумение за сътрудничество, което е първото за страната, утвърдено от Министерство на образованието и науката.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини