Изнесени приемни на областния управител във всички общини на Пиринско

Николай Шушков
Николай Шушков

От 11 юни 2021 г. ще започнат работа приемни на областния управител Николай Шушков в общинските центрове на област Благоевград. Предвид епидемичната обстановка и отдалечеността от областния център, за да не се губи връзката с гражданите, ще се даде възможност на всеки да изложи проблемите си пред заместник областните управители Слави Христов и Стоян Христов.

В рамките на един месец ще бъдат обхванати всички общини на територията на областта. Първите приемни ще бъдат открити в общините Гоце Делчев и Симитли от 10:00 до 12:00 часа в петък, 11 юни. На 18 юни са приемните в общините Сатовча, Хаджидимово, Гърмен, Кресна и Струмяни, на 24 юни са приемните в общините Якоруда, Белица и Петрич, а на 1 юли – в Банско, Разлог и Сандански.   

Приемният ден на областния управител Николай Шушков е всеки четвъртък от 09:00 часа до 12:00 часа, с предварително записване на  +359 (73) 88 14 01. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини