Атанас Камбитов регистрира листата за депутати на „Републиканци за България”, няма ги бившите кметове Георги Икономов и Кирил Котев

Атанас Камбитов
Атанас Камбитов

Областният координатор на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград     д-р Атанас Камбитов внесе документи за регистрация на листата с кандидати за народни представители от I МИР в Районната избирателна комисия. На предстоящите парламентарни избори, които са насрочени с президентски указ за 11.07.2021 г., „ПП Републиканци за България“ – Благоевград ще участва с 9 кандидати. Водач е председателят на партията Цветан Цветанов. Този път ги няма бившите кметове на Банско и Сандански – Георги Икономов и Кирил Котев.  

„Благодаря на всички съмишленици, които потвърдиха доверието си към ПП „Републиканци за България“ и ще участват в листата за предстоящите парламентарни избори като кандидати за народни представители от Благоевградска област. В нея са представени хора с дългогодишен опит в различни сфери, доказали своите професионализъм и лоялност. Ще продължим да работим за по-добра България! Ще продължим да работим за държава с правила“, каза д-р Атанас Камбитов, който се нарежда в листата за народни представители след Цветан Цветанов.

Ето и цялата листа с кандидати за народни представители на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград:

Цветан Цветанов – председател на ПП „Републиканци за България“, с дългогодишен политически опит. От 2009 г. винаги е бил водач на листата във Великотърновски многомандатен избирателен район, а от 2013 г. е водач и в Благоевградски. 

Д-р Атанас Камбитов - политик. 2 мандата кмет на Благоевград (2011 г. -2019 г.). Народен представител в 41-во НС. Общински съветник в Благоевград (2007 г. -2009 г.). Областен координатор на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград.

Даниела Пидева  - кмет на село Скребатно, община Гърмен (2015-2019 г.). Завършила в „Югозападен университет „Неофит Рилски“, специалност „Политология“ – бакалавър и „Финанси“ – магистър. Тя е общински координатор на ПП „Републиканци за България“ – Гърмен.

Таня Халилова - дългогодишен управител на фирма, чиято дейност е свързана с изготвяне на митнически документи и митническо представителство. Завършила е висшето си образование в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград, специалност „Педагогика на обучението по техника и технологии“. Майка е на две деца.

Александър Марков -  председател на клуб по спортна гимнастика "Пирин Благоевград 2011". Преподавател е в Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. Завършил НСА, магистър. Зам.-председател на Техническия комитет към Българска федерация по гимнастика.

Мирослав Хаджиев – занимава се с частен бизнес. Завършил е висшето си образование в Колеж по икономика и мениджмънт – Благоевград, специалност „Стопанско управление“.

Христо Шумаров -  завършил висшето си образование в Технически университет, гр. София, специалност: Автоматика , информационна и управляваща технология. Семеен, две деца. Предприемач / частен бизнес

Даниела Велинова- преподавател по физическо възпитание и спорт (от 2019 – до момента). Управител по Спортен клуб по естетическа групова гимнастика „Прима“. Образование: магистър „Спорт за изявени деца и ученици“.

Радостина Боинска - икономическо образование. С дългогодишен опит в търговската сфера. Семейна с две деца. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини