Шампионът по бодибилдинг Костадин Шушутев се прибра в родния Гоце Делчев, получи почетен знак от кмета

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов проведе днес среща с новия шампион по бодибилдинг на страната в категория „Мъжка физика до 176 см“ – Костадин Шушутев, който е родом от гр. Гоце Делчев.

След като стана №1 на „Турнир Хеброс“ в Пазарджик в категория „Мъжка физика до 173 см.“, Шушутев затвърди позицията си на шампион, след като взе златото и в друга категория - за мъжка физика до 176 см. 22-то издание на „Турнир Пловдив“ 2021 се проведе на 28 и 29 май. Събитието бе организирано от Българската бодибилдинг и фитнес федерация. Костадин Шушутев спечели безапелационно първото място, преборвайки силната конкуренция на още 9 състезатели в категорията и стана новият Шампион на България за 2021 г. в своята категория. Победата на Националното първенство по културизъм и фитнес „Турнир Пловдив“ е с ранг, равен на Републиканско първенство.

Това е поредното високо признание за неврокопския културист Костадин Шушутев, който получи днес и почетния знак на гр. Гоце Делчев. Той му бе връчен от кмета Владимир Москов за високите му спортни постижения с пожеланието да продължава да печели и да има все по-големи успехи.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини